Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ

Φύλλο Παρασκευής
23 - 02 – 2007

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ mich@enet.gr, www.bavzer.blogspot.com

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΑΜΠΝΤΕΛ ΚΑΡΙΜ ΣΟΛΙΜΑΝ, 22 ετών, Αιγύπτιος blogger από την Αλεξάνδρεια, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 χρόνων, γιατί εκρίθη ότι σχόλια που έγραψε τον περασμένο Νοέμβριο στο ιστολόγιό του «ήσαν προσβλητικά για τον πρόεδρο και το Ισλάμ». Ο Σολιμάν, που γράφει στο blog του ως Καρίμ Αμέρ (Kareem Amer, για όσους θέλουν να τον αναζητήσουν στο Ιντερνετ), καταφέρθηκε εναντίον του ισλαμικού πανεπιστημίου Αλ-Αζάρ, χαρακτηρίζοντάς το «πανεπιστήμιο της τρομοκρατίας, που συντρίβει κάθε ελεύθερη σκέψη» και απεκάλεσε «δικτάτορα» τον πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ. Ο Σολιμάν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Αλ-Αζάρ, το οποίο πέρυσι, μετά τα σχόλια αυτά στο blog του, τον απέβαλε και πίεσε τον εισαγγελέα να κινηθεί δικαστικώς εναντίον του. Ο νεαρός συνελήφθη αμέσως και χθες η κωμωδία έλαβε τέλος με τη «δίκη». Η ακροαματική διαδικασία, χθες, διήρκεσε μόλις 5 λεπτά. Και με συνοπτικές διαδικασίες ο δικαστής του ανακοίνωσε την ενοχή του και την ποινή: 3 χρόνια για την προσβολή του Ισλάμ, μέσω των όσων είπε για το πανεπιστήμιο και ένα χρόνο για προσβολή του Μουμπάρακ. Ο blogger ξαναγύρισε στη φυλακή.

http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=89622636


Αυτά θα βλέπει και ο δικός μας ο σκοταδιστής και θα χαίρετε.
Τρέμε FUNEL

4 σχόλια:

funEL είπε...

κ. τσιουμιου...
να αυτές είναι ένθεες αντιπαγκοσμιοποιητικές χώρες...

"δυνατά δυνατά ... δίκαιο με σίδερο κι ατσάλι"

όχι τα δικά μας τα νεοταξίτικα ημιτασιόν. Όσο υπάρχει "Νέα Τάξη" "σατανική" προστασία προσωπικών δεδομένων και "υποχθόνια" ανθρώπινα δικαιώματα... εχέσθημεν από το φόβο μας.

(ο Λιάκουρας σε λάθος θρήσκευμα και λάθος χώρα γεννήθηκε)

+θάμαστεεδωμεχριναβγαλειοηλιοςκερατα+

tsioubiou είπε...

Ειμαι περίεργος να δω αν θα πει τίποτα.

+καιεμείςμαζισου+

pastaflora είπε...

ψιτ, μεσιέ, σε εσάς μιλάω. που μας απειλείτε ότι θα μας φάτε λάχανο. πριν το κάνετε, ανεβάστε και κανένα ποστ. αφήστε πια την υψηλή (και τριζάτη) "αερολογία" και γράψτε και τίποτα!

disa είπε...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫