Τρίτη, Ιουλίου 17, 2007

Προσκληση-μπλογκοπαιγνιων

Ο αγαπητός και φίλτατος spy@ μου έδωσε μια πάσα για ένα μπλογκοπαιχνιδω στο οποίο συμμετείχα αλλά με το συμπάθιο δεν έχω καταλάβει ακόμα πως παίζεται.

Για αυτό το λόγο θα πω μερικά στιχάκια από ένα τραγουδάκι που θα είναι εσαεί επίκαιρο σε αυτή τη χώρα.Εκλογές κόμματα με φρού φρού και αρώματα
Ψηφοδέλτια σταύρωνα και όλη νύχτα καύλωνα
Στις βουλής τα έδρανα αχ και εγώ να έκλανα

Του μοναδικού Τζίμι Πανούση από το τραγούδι ΕΚΛΟΓΕΣ


4 σχόλια:

SPY είπε...

κ. Τσίου διαπράξατε επαίσχυντην ζαβολιάν διότι δεν επαίξατε ορθοδόξως το παίγνιον! (αυτό μόνο με νηστεία τακτοποιείται..)

Το μόνο ελαφρυντικό στο παράπτωμά σας είναι οι στίχοι του οσίου Δημητρίου Πανούσιου (μεγάλη η χάρη του, την ευλογίαν του να 'χουμε)

tsioubiou είπε...

Ουπς!!!
Και πως παιζεται το παιγνιον?

SPY είπε...

ααα.. θα μας αναγκάσετε να διαμαρτυρηθούμε..

Παίρνετε τη φράση την οποία σας πασάραμε (Χέρι-χέρι με το φασιστικό μπεγλέρι) και την κάνετε μπλεμαρέ. Ότι σας κόψει και ότι σας κατεβάσει.
Και παίρνετε και άλλες φράσεις και τις μπλεμαριάζετε. Δείτε πχ εδώ τον κ. Πεταλωτή πως το έπαιξε:
http://polsemannen.blogspot.com/2007/07/blog-post_15.html

Ανώνυμος είπε...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區