Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2007

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ BIG BROTHER ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!!

Επειδή τα γεράκια αρπάξανε αμέσως την ευκαιρία που τους δώσανε τα άλλα τσουτσέκια (βλέπε ένοπλες ομάδες αγώνα-τρομάρατους),και θα βάλουν κάμερες ακόμα και στα βρακιά μας,και επειδή οι άρχοντες αυτού του τόπου εχουν πάθει δισκοπάθεια απο το πολύ σκύψιμο,προτείνω να τις χλευάσουμε όσο,όπως και όποτε μπορούμε.
Επίσης καλό θα ήταν τώρα που έρχονται απόκριες να πάμε στα πέριξ του διοικητηρίου (αμερικάνικη πρεσβεία) ντυμένοι μουτζαχεντίν ή όπως θέλετε αλλά με την προϋπόθεση οτι θα φοράμε μπλουζάκια με ευδιάκριτα γράμματα που θα κατονομάζουν την τρομοκρατική οργάνωση τις αρεσκείας σας, με χάρτινα RPGs,καλάζνικοφ και πάσις φύσεως τέτοια καλούδια.Να κόβουμε βόλτες ώ σαν χαρούμενος καρνάβαλος έτσι για να τους έχουμε σε εγρήγορση, και μην ξεχάσω οπωσδήποτε θα φοράμε full face σκουφάκια και μέσα απο αυτά μια μάσκα ενός δημοσιού η διάσημου προσώπου πάντα τις αρεσκείας σας λ.χ. Αλογοσκούφης, Ρουβάς.Ετσι για να μην κάθονται τα Hi Tech Softwhare.
Α και μην λησμονήσω το απαραίτητο η μάλλον το σχεδόν επιβεβλημένο παραδοσιακό ΕΛΛΗΝΙΚΟ κολοδάκτυλο που μας καταδεικνύει ο αγαπητός μου αδερφός σε κάθε μα κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται.